Tel. (0485) 31 80 15

Gildekamp 15, 5431 SP Cuijk
info@jacobscuijk.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
vind onze winkel

Werkwijze

Verkoop

In onze showroom kan de klant geheel naar eigen wens winkelen. Bij binnenkomst zullen wij u vragen of we kunnen helpen. Stelt u dit op prijs, dan helpen wij u graag verder. Mocht u liever zelf rustig de verschillende collecties bekijken, geeft u dat dan a.u.b aan. U selecteert de producten dan geheel zelf. Wij beseffen maar al te goed hoe fijn het soms kan zijn om te winkelen zonder een verkoper. Stelt u wel prijs op onze aanwezigheid, dan helpen wij u graag.

Vakmanschap

Met de juiste opleiding in onze zak kunnen wij u van een heel goed binnenhuis advies voorzien. Het klinkt vanzelfsprekend, maar bij ons wordt u niet gepusht in een bepaalde richting. Een deskundig advies en een eerlijke mening is wat u van ons kunt verwachten.

Advies aan huis

Nadat u een selectie heeft gemaakt van een aantal stalen, adviseren wij deze een aantal dagen mee naar huis te nemen. Dit om een goede indruk te krijgen in uw eigen interieur en zo tot de juiste keuze te komen. Een telefoontje naar ons is voldoende en wij komen aan huis, geven waar nodig nog advies en nemen vakkundig de maten op.

Gratis en Vrijblijvende Offerte

Hierna maken wij een vrijblijvende, gratis offerte. Wanneer mogelijk zelfs meteen. Is deze naar uw zin dan gaan wij het productieproces in gang zetten. Mocht het onverhoopt niet naar uw zin zijn, nemen wij de stalen weer mee en gaan bij u als goede vriend weer weg. Zo hopen wij tevreden klanten te krijgen en te houden.

Bekende Jacobs Service

Mocht er per ongeluk toch iets mis gaan, staan wij garant voor een uitstekende service. De klanten die u voorgingen kunnen dat beamen.

Met vriendelijke groeten,
Jacobs Cuijk Wonen - Slapen