Vloeren

Vloeren

Tapijt

Ons assortiment tapijt wordt vorm gegeven door verschillende leveranciers. Parade, Desso, Heuga, Bonaparte, Belakos, Interfloor, Headlam en TeTe bieden een breed scala aan kleuren, dessins en soorten. Voor het leggen van onze kamerbreed tapijt brengen wij u geen kosten in rekening. Ook een deskundig (kleur) advies en het inmeten is geheel vrijblijvend. Indien gewenst helpen wij u natuurlijk mee, met het verwijderen van uw oude vloer of het verzetten van uw meubelen.

Laminaat

Quickstep, en Parador, hebben een overvloed aan keuze. 2-zijdig, 4-zijdig V-groef of een authenthieke structuur alles is aanwezig. Vanaf €19,95m2. bieden wij hoorwaardige kwaliteiten. Prijzen liggen gemiddeld 10% onder de advies verkoopprijs. Alles is A-Kwaliteit en minimaal 15 Jaar Garantie. Mail ons vrijblijvend voor een offerte of loop binnen.

Vinyl

Vinyl is al jaren een van de meest verkochte vloerbedekking. Door de grote ontwikkelingen in het productieproces, zijn vinyl vloeren bijna niet van echt te onderscheiden. Het aanbod in vinyl is groot. Vele kleuren en dessins maken voor een ieder wat wils. Onze vakkundige stoffeerders komen het eerst bij u inmeten om het daarna keurig pas te snijden.

Andere voordelen zijn:

- 100% Waterproof
- Geluiddempend
- Eenvoudig in onderhoud
- Snel gelegd

PVC

PVC Vloeren hebben de toekomst. In vele uitvoeringen en soorten is PVC bijna niet te onderscheiden van massief houten vloeren of plavuizen. In onze showroom zijn alle soorten te bewonderen. Magnetisch, Plak, klik en Liplas. De merken die wij hanteren zijn Moduleo, TFD, M-Flor, Sabou en Revelation.

Andere voordelen van PVC vloeren zijn:

- Zeer hoge Krasvastheid
- Zeer geschikt bij vloerverwarming
- 100% Waterproof
- Geluiddempend
- Eenvoudig te leggen
- Makkelijk in onderhoud