Tel. (0485) 31 80 15

Gildekamp 15, 5431 SP Cuijk
info@jacobscuijk.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
vind onze winkel
Horren / Hordeuren

Horren / Hordeuren

Plisse Hordeuren

Een hordeur die slecht is gemonteerd biedt meer ergenis dan gemak. Vaak laat het horgaas los of sluit de deur slecht en komen de insecten alsnog binnen. Met het revolutinaire plisse hordeur systeem hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het horgaas rolt niet op maar vouwt op wat slijtage voorkomt. De treklijst blijft in elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor overbodig en openwaaien kan niet. Met dit systeem is het mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten als oplossing voor de dubbele tuindeur of schuifpui. Zoekt u een hordeur dan kiest u voor plisse.

Argus Rolhorsysteem

Onze rolhorsystemen worden exact op maat voor u gemaakt. In de zijgeleiders en aan de onderlat zitten borstels, deze zorgen ervoor dat het systeem schoon en insectvrij blijft. Met een touwtje en een kantelbare onderlat is dit hor eenvoudig te bedienen. Het systeem is te verkrijgen in 4 standaard kleuren namelijk Wit, Roomwit, Antracietgrijs en Blank aluminium. Dit horsysteem is leverbaar binnen 72 uur. Roomwit Maatwerk binnen 24 uur.

Inzethor

Een inzethor is een ideale uitkomst voor een draai,-kiepraam. Het hor wordt exact op maat voor u gemaakt. Of het nu om een houten, kunstof of aluminium kozijn gaat, bij allen is het hor eenvoudig in te zetten en uit te nemen.

Horren / Hordeuren
Horren / Hordeuren