Buiten Zonwering

Buiten Zonwering

Rolluiken

Onze rolluiken zijn vervaardigt uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek weerstaan. Dit komt door de jarenlange ervaring en optimale kwaliteitscontrole.

Grote voordelen van rolluiken zijn: -Inbraakwerend -Geluidsisolerend -Lichtinval uitstekend te regelen -Inkijkwerend -Warmteisolerend -Zonwerend -bescherming kozijn/raam

Screens

Met de screensystemen wordt het zonlicht effectief gefilterd. Deze verticaal hangende zonwering is oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen, maar is nu ook voor u beschikbaar. Het type screen zorgt ervoor dat u overdag naar buiten kunt kijken, zonder inkijk naar binnen. De screen wordt met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn en is zeer windvast en daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn.

Markiezen

De meest fraaie zonwering is de Markies, ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.

Knikarmschermen

Het brede programma van knikarmschermen biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Maatwerk is natuurlijk mogelijk. Kiest u voor knikarmschermen, dan kiest u voor een sieraad aan elk huis. In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning en haalt u hinderlijk zonlicht uit huis. U kunt sfeervol genieten op uw terras.