Binnen Zonwering

Binnen Zonwering

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Vooral de mogelijkheid om het rolgordijn te verfraaien met een border is erg populair. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Het rolgordijnen wordt op- en neergelaten door middel van een kunststof bedieningsketting evt. in kleur of een softraise veersysteem. De collectie rolgordijnstoffen is zeer uitgebreid en heeft niet alleen kwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette (zie hieronder bij dakraamproducten).

Multishade / Duorolgrodijn

Multishade / Duorolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open, of open op elke hoogte van het raam. Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Multishade wordt aangeboden in een 40-tal kleuren in 3 verschillende baanbreedte: Classic, Small & Big en verschillende stofkeuzen en kleuren zodat er voor ieder raam in ieder interieur een passend product kan worden geleverd. Naast de standaard polyester stoffen zijn er ook een aantal vlamvertragende (FR) polyester stoffen beschikbaar, speciaal geschikt voor projecten.

Plisse / Duette

De plissé & Duette® zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire model met middenpakket (zie rechter afbeelding). Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een kompleet horizontale plaatsing. Sommige stoffen zijn voorzien van Topar en Dustblockcoating. Het Duette® honingraatplisségordijn heeft door de honing- raatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de Duette® honingraatplissé lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. Een bijzondere variant is de Duette® FIXÉ. De 32 mm brede plooien zijn aan de voorzijde gefixeerd, doordat de achterzijde vlak hangt.

Horizontale Jaloezie

Een horizontale jaloezie biedt ook een functioneel comfort met veel privacy; vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De ruime keuze in zowel uni- als gedessineerde kleuren (o.a. hout- en suedeprint) is verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50mm. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hiermee kan eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun “ naturel” look een warme sfeer creëren.

Verticale Jaloezie / Lamellen

De lamellen zijn leverbaar in verschillende breedtes (50/70/89 en 127mm) en structuren. Verticale jaloezieën zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen en zijn ook zeer geschikt voor schuine ramen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grotere ramen en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Dakraam producten

Wij beschikken over een drietal producten die geschikt zijn voor Velux, Fakro, en dakramen in variabele maten te weten: Rolgordijnen, Plissé & Duette® en Horizontale jaloezieën.

Rolgordijn: Een luxe dakraam rolgordijn cassettesysteem met veerbediening. Het cassettesysteem heeft aluminium profielen waardoor het rolgordijn aan alle kanten volledig afsluit. Het systeem is zeer eenvoudig te monteren en met de ergonomisch gevormde onderlat kunt u het rolgordijn traploos op en neer bewegen. Hierdoor kan het rolgordijn in elke gewenste stand gefixeerd worden. Speciaal voor Velux® dakramen kunt u er voor kiezen de warmte op zomerse dagen buiten te houden met een Buitenscreen. Dit product is lichtregulerend en werkt geluiddempend bij regen.

Plissé & Duette®: De ingespannen plissé of Duette® heeft spankoorden en is met een bedieningsgreep traploos omhoog- en omlaag te schuiven.

Horizontale jaloezieën: De horizontale jaloezie met 25 mm lamellen wordt in een cassette geleverd. Voor hogere ramen is zelf een elektrisch tuimelsysteem mogelijk.

Paneelgordijnen

De collectie paneelgordijnen zit boordevol prachtige stoffen en decoratieve dessins. U kunt het paneelgordijn zelf samenstellen door verschillende stoffen en breedtes met elkaar te combineren. Zo vindt u zeker een paneelgordijn dat helemaal bij uw smaak past. Geheel apart van elkaar te schuiven of juist samenhangend behoort allemaal tot de mogelijkheden.